Vores salgsudstilling er den bedste reklame for vores professionelle klargøringscenter. Her står drømmebiler på stribe og stråler om kap som var de fabriksnye. Den perfektionistiske kosmetiske fremtoning er i høj kurs blandt mange af vores kunder, der 1-2 gange årligt giver bilen en grundig klargøring.

Oplevelsen af "ny bil"

Det er vores oplevelse, at kunderne vil have en ny bil ude som inde hele året rundt. Lakken skal være perfekt og interiøret skal se ud og dufte som var det nyt. Ikke blot på grund af udstråling, men i lige så høj grad af hensyn til bilens værdi. Når vores klargøringsafdeling har haft en mat bil under kyndig behandling overraskes man over, hvad der kan udrettes med de rette midler.

Vælg mellem disse klargøringsmoduller

Standard klargøring

Indvendig og udvendig kr. 299
Indvendig omfatter: Sæder, måtter og tæpper støvsuges, instrumentbord og dørbeklædning rengøres, bagagerum støvsuges, ruder pudses indvendig. 
udvendig omfatter: Bilvask, fælge rengøres, rudepuds.  

Tillæg for SUV, 4x4, vans o.l.:
Indvendig kr. 249
Udvendig kr. 249

Exclusiv klargøring

Indvendig kr. 1499
Omfatter: Sæder, måtter og tæpper renses, loftbeklædning rengøres/renses, instrumentbord og dørbeklædning rengøres, bagagerum, luftkanaler og sædeskinner rengøres, ruder pudses indvendig/udvendig, modeller med læderkabine får også læderpleje.

Udvendig kr. 1999
Omfatter: Bilvask, motorvask, fælge rengøres, rudepuds, reparation af stenslag, komplet polering, lakforsegling.

Tillæg for SUV, 4x4, vans o.l.:
Indvendig kr. 499
Udvendig kr. 499

Nye måtter fra kr. 599